Cégismertető
 

A Kft. neve:                             ElektroUnio Építő Szerelő Szolgáltató Kft.
A Kft. rövidített neve:              ElektroUnio Kft.
Cím:                                         Budapest, Hamvas u. 7-9.
Cégjegyzékszám:                   01-09-715204
Adószám:                               13026901-2-42

 

A 2003-04-03-án alapított társaságunk műszaki irányító állománya, valamint a kivitelezést végző szakmunkásai a Középületépítő-nek volt alkalmazottai.

 

Ügyvezető igazgató:               Zsiborás Árpád
Ügyvezető helyettes:             Cseh György
Gyengeáramú igazgató:         Nagy Zoltán

Átlag 25 fős saját létszámunk a feladat jellegétől függően kipróbált alvállalkozókkal rugalmasan bővíthető.

 

Az ElektroUnio Kft. minőségpolitikája

Számunkra a minőség szempontjából elsődleges és meghatározó a vevő igénye és elvárásai.

Társaságunk minőségpolitikáját úgy lehet tömören megfogalmazni, hogy számunkra a minőség az amikor a megrendelő elégedett, a kivitelezett berendezések, rendszerek és hálózatok biztonságosan, hosszú ideig és megbízhatóan működnek, s az első megrendelést követi a második.

Ennek eléréséhez az alábbi általános célkitűzéseket állítottuk fel magunk elé:

A vezetésben:

 • A minőségjavító, fejlesztő és minőségtartó stratégiák kiválasztásában és ezek sikeres alkalmazásában vezetőink magas színvonalú munkáját követeljük meg.
 • Vezetőinknek felelőséggel kell tartozniuk minden minőségi problémáért.
 • Fontos, hogy megrendelőinkkel korrekt szerződéses kapcsolatokat építsünk ki. Ez jelentse azt, hogy az üzleti partnereinkkel kötött szerződéseinknek, megállapodásainknak mindig a megfelelő időben és minőségben tegyünk eleget.
 • Megállapodásokat mindig utólag írásban rögzítjük.

A termelésben:

 • Fontosnak tartjuk, hogy a minőségi problémáknak elébe kell menni, nem pedig megvárni azok felmerülését.
 • A jó munkavégzéshez elengedhetetlen a megfelelő környezet biztosítása a munkavállalók részére, s törekszünk a jó teljesítmények elismerésére.
 • Dolgozóinknál olyan minőségkultúrát szükséges kialakítani, amellyel nagyban hozzá tudjuk őket segíteni ahhoz, hogy maguk is érezzék felelősségüket a minőségi munka kialakításában (Munkádhoz add a neved).
 • A technológiai folyamatok pontosításával, átgondolásával, a munkaszervezés javításával hatékonyságunk növelhető, ezáltal versenyképességünk fokozható.

A képzésben:
A minőségpolitika megvalósítása érdekében rendszeres minőségügyi és szakmai képzéssel biztosítjuk munkatársaink felkészültségét és elkötelezettségét az új korszerű technológiák és a minőség iránt.

A jövő:
Fennmaradásunkhoz és eredményes működésünkhöz szükséges állandó fejlődés érdekében valljuk, hogy a jelenlegi állapotnál mindig van jobb. Ennek érdekében a jövőt tekintve az alábbi konkrét célokat határoztuk meg:

 • A társaság tevékenységében meghatározó jelentőségű, speciális felkészültséget és technológiát igénylő erősáramú és audio- videotechnikai, informatikai, biztonságtechnikai beruházásokhoz alkalmazkodva a dolgozók rendszeres továbbképzésének és oktatásának megvalósítása.
 • Speciális anyagok beszerzése, alkalmazhatóságának értékelése különös tekintettel az erősáramú és gyengeáramú kivitelezés, szerelés területén.
 • Korszerű, gazdaságos technológiák bevezetése.
 • A beszállítók, alvállalkozók rendszeres értékelése, figyelembe véve a folyamatban változó, újdonságokkal megjelenő szállítókat és az alvállalkozók változó felkészültségét.

 
Budapest, 2003-04-14

                                                                                              Zsiborás Árpád
                                                                                           ügyvezető igazgató